Servicii

Toate nevoile dvs. dentare într-un singur loc

MEDICINĂ DENTARĂ

Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar.

Ortodonţia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Ortodonția este specialitatea care se ocupă cu îndreptarea poziției dinților, reglarea ocluziei (mușcăturii) și a rapoartelor dintre cele două maxilare.

CHIRURGIE-DENTO-ALVEOLARĂ

Chirurgia dento-alveolara permite rezolvarea unor probleme complicate ce au ca punct de plecare sistemul dento-maxilar: granuloame apicale, chisturi maxilare, molarii de minte inclusi sau semiinclusi, caninii inclusi.

IMPLANTOLOGIE

Implantologia este o ramură a stomatologiei ce rezolvă problemele de edentație (lipsa dinților) cu ajutorul implanturilor dentare. Implantul dentar este un șurub din titan, care se va insera în os, în locul dinților lipsă. După 4-6 luni se descoperă implantul se inseră bontul protetic și se realizează lucrarea dentară.

PEDODONȚIE

Tratamentele dintilor copiilor sunt esentiale deoarece pierderea precoce a dintilor temporari (de lapte) poate provoca diverse complicatii de eruptie ale dintilor definitivi, cu repercursiuni in viata adulta.

ODONTOLOGIE

Odontologia este o ramură a anatomiei, care se ocupă cu studiul dinților, al bolilor dinților și ale țesuturilor învecinate, care implică studiul, diagnosticul, prevenția și tratamentul bolilor cavității bucale.

“NOI ÎȚI REDĂM ZÂMBETUL.”

ENDODONȚIE

Termenul ”endodonție” provine din limba greacă, și este format prin alăturarea a două cuvinte ”endo” (înăuntru) și ”dontia”(dinte), așadar endodonția se ocupă cu tratamentul afecțiunilor din interiorul dintelui, mai exact cu afecțiunile pulpei. Endodonția este specialitatea medicinii dentare care se ocupă cu prevenirea

PROTETICĂ DENTARĂ

Protetica Dentarăeste specialitatea medicală care se ocupă cu refacerea funcțiilor aparatului dentomaxilar prin protezarea cu proteze fixe (inlay/onlay, coroane dentare, punti dentare fixe) sau cu proteze mobile (proteze scheletate, supraproteze).

RADIOLOGIE DENTARĂ

Radiografiile dentare sunt un element esențial în stabilirea unui diagnostic dentar complet și corect. Astfel, la Prima Dental, poți beneficia de servicii de radiologie dentară realizate cu aparatură performantă, oferind rezultate relevante pentru statusul real al danturii tale. 

URGENȚE STOMATOLOGICE

Te doare măseaua, pulsează sau ai un abces care se încăpăţânează să treacă? Indiferent de problemă, în doar 30 de minute, specialiştii nostri îţi oferă cea mai bună îngrijire pentru ca tu să te simţi din nou confortabil.

PARODONTOLOGIE

Boala parodontală, cunoscută sub denumirea populară de „paradontoză”, reprezintă inflamația cronică a țesuturilor care susțin dinții în os. Este o afecțiune periculoasă, întrucât dacă semnele ei sunt ignorate, se poate ajunge la pierderea dinților.

ESTETICĂ DENTARĂ

Estetica dentara isi propune refacerea zambetului pacientului prin intermediul uneia sau mai multor proceduri specializate precum:

Nu sunteți sigur de ce aveți nevoie?

Pur și simplu sunați-ne și rezervați-vă o programare. Suntem aici sa ajutam. Intrați în clinica noastră și lăsați-ne să aruncăm o privire mai atentă pentru a vă sugera cel mai bun tratament de care aveți nevoie.