Despre noi

Bine ați venit

PRIMA DENTAL CLINIC

PRIMA DENTAL CLINIC este o apariție nouă in spațiul prestării serviciilor medicale din Turnu Măgurele. Cererea de servicii complexe de medicină dentară a facut necesară deschiderea acestei clinici , in cadrul căreia lucrează o echipă de medici specialiști ce oferă consultații și tratamente cu tehnici si aparatură de ultimă generație adaptate tuturor necesitaților, într-un cadru modern, adaptat standardelor în domeniu.

Misiunea noastră

Ne propunem să vă readucem sau să vă menținem starea de sănătate a aparatului dento maxilar reprezentat de dinți si țesuturi moi, care impreună asigură indeplinirea normală a funcțiilor de masticație, deglutiție, fonație dar si fizionomie.

Valorile noastre

Munca noastră este puternic modelată de valorile noastre fundamentale

01.

Compasiune

Ne propunem să înțelegem și să avem grijă de nevoile și dorințele pacienților și ale colegilor, prin ascultarea atentă și punându-ne în locul oamenilor.

02.

Progres

Ne dorim să continuăm să ne adaptăm la diferite situații, cu dorință de a învăța și străduindu-ne să fim mai buni. Învățarea noilor tendințe și tehnologii din industrie.
03.

Respect

Respectam pe toți cei pe care îi întâlnim și tratăm așa cum vrem să fim tratați. Fie că este un coleg sau un pacient, înțelegerea și respectul contează.

04.

Curaj

Suntem experții în domeniul nostru. Prin urmare, este important să aveți curajul să faceți ce este corect știind că este pentru binele celui din față.
,,VIAȚA E MAI FRUMOASĂ CÂND ZÂMBEȘTI"
PRIMA DENTAL CLINIC
Recenzii

Ce spun pacienții noștri?

Sorina Naidin
Sorina Naidin
19. Martie, 2022.
Datorită dumneavoastră,băiețelul meu este foarte bucuros să vina la control!Va mulțumim,sunteți foarte profesionali și oameni ,in primul rand.Recomand cu încredere!!
Valentina Marinus
Valentina Marinus
16. Februarie, 2022.
Au fost odată OK, acum nu mai respectă orele de programare. Nu recomand.
Mihai Mangu
Mihai Mangu
21. Ianuarie, 2022.
Am fost pentru un simplu detartraj. Am vorbit la casierie ca nu vreau airflow. Doctorul s-a apucat sa imi faca si airflow (nu e de datoria mea sa ii spun ca nu vreau, ci a tipei de la frontdesk). La final evident ca am fost taxat si pentru airflow, desi nu l-am cerut! Pentru treaba asta las doar 2 stele, altfel as fi dat mai mult.
Coca Creanga
Coca Creanga
18. Octombrie, 2021.
O clinică excepțională cu angajați profesioniști si aparatură performantă. Felicitări!
Bogdan Bogdan
Bogdan Bogdan
12. Octombrie, 2021.
Seriozitate și profesionalism!
Dan Ivancea
Dan Ivancea
5. Octombrie, 2021.
Personal profesionist, amabil si empatic.
gina zimbrea
gina zimbrea
4. Octombrie, 2021.
Profesionalism, Seriozitate,Comunicare și Implicarea, în problemele pacienților .am lucrare din primul an de la deschiderea clinicii,și până în prezent, fără probleme.